5 sterren hotels in Annecy

Franse luxe is synoniem met uitzonderlijke etablissementen zoals de 5-sterrenhotels in Annecy. Rondom het meer zijn verschillende hotels van zeer hoge kwaliteit beschikbaar. Gastronomische keuken, zwembad, spa staan op het programma voor een onvergetelijke vakantie in de Haute-Savoie.

Groot Annecy

Le Clos des Sens

Hotel Le Clos des Sens in Annecy-le-Vieux – Credit Le Clos des Sens

Dit luxe 5-sterrenhotel ligt in het centrum van Annecy-le-Vieux. Het biedt 11 kamers met een balneotherapiebad aan de voet van het bed en een zwemgang in het voorjaar met een aromatische tuin. Het gastronomische restaurant is bekroond met 3 sterren in de Michelingids.Kamer vanaf 260 €.

Zie beschikbaarheid

Les Loges Annecy Vieille Ville

Les Loges Annecy Vieille Ville – Crédit Les Loges

Dit hoogwaardige concept biedt 5 appartementen met een eigentijdse inrichting voor 2 tot 6 personen met een persoonlijke conciërgedienst. Voor vervoer, transfer van en naar uw luchthaven of treinstation, jet- of helikopterverhuur op aanvraag. Les Loges bevinden zich in de rue Sainte-Claire in de oude stad van Annecy.Vanaf 285 € per nacht .

Zie beschikbaarheid

Westelijke oever van het meer van Annecy

Black Bass Hôtel

Black Bass Hôtel in Sévrier – Credit Black Bass Hôtel

Een zeer goed adres in Sévrier, direct aan het water van het meer van Annecy. Een zeer hoogwaardige uitrusting: binnen- en buitenzwembad, hammam, spa en fitness. Het restaurant biedt een verfijnde en vernieuwende keuken onder leiding van een Meilleur Ouvrier de France, tweemaal met een ster bekroond. De naam van het hotel is ontleend aan een grote baars die rustig in het meer van Annecy ligt. 25 kamers wachten op u voor een unieke ervaring.Vanaf 350 € per kamer in het seizoen .

Zie beschikbaarheid

Oostelijke oever van het meer van Annecy

Yoann Conte Relais & Châteaux

Yoann Conte Relais & Château in Veyrier-du-lac – Credit Yoann Conte

Dit zeer chique etablissement was vroeger eigendom van Marc Veyrat. Yoann Conte biedt 11 kamers en familiesuites met uitzicht op het meer van Annecy en alle voorzieningen van een vijfsterrenhotel, waaronder een pendeldienst en een ontspanningsruimte in de open lucht. De kamers zijn allemaal op een andere manier ingericht met behoud van een eigentijds Savoyaards karakter. De keuken is elegant en subtiel met twee Michelin-sterren.Vanaf €410 per nacht.

Le Palace de Menthon

Palace de Menthon in Menthon-Saint-Bernard – Crédit Palace de Menthon

Dit in 1906 gebouwde paleis met zijn grote gevel en zijn immense park, is welbekend bij liefhebbers van luxe. Het heeft 67 kamers en suites die allemaal uitkijken op het meer van Annecy. Er zijn 3 kamers voor gehandicapte gasten. De suite in de voormalige bibliotheek is uitzonderlijk. Het gastronomisch restaurant, de spa met een groot zwembad, de hammam, het solarium, de sauna, de strandbar en de cocktailbar maken de dienstverlening compleet.Vanaf 404 € per nacht.

Zie beschikbaarheid

Auberge du Père Bise – Jean Sulpice

Auberge du Père Bise Jean Sulpice in Talloires – Credit Auberge du Père Bise

Dit symbool van Franse levenskunst heeft de koningin van Engeland en Winston Churchill zien langskomen. Deze uitzonderlijke plek is overgenomen door Jean Sulpice en zijn vrouw Magali en biedt 23 kamers, een opmerkelijke suite en een kamer voor PBM. Het hotel ligt aan de rand van het meer in het dorp Talloires. Het gastronomische restaurant met 2 Michelin-sterren neemt u mee naar subtiele en pittige smaken.Vanaf €422 per nacht.

Zie beschikbaarheid

Meer hotels bekijken