Jeugdherbergen in Annecy

Jeugdherbergen en collectieve accommodaties zijn praktisch en voordelig. Zo kunt u met familie of vrienden een vakantie in Annecy doorbrengen met een redelijk budget.

Collectieve accommodatie in Annecy

Als u op zoek bent naar een verblijfplaats op het platteland, om Annecy te ontdekken, met een beperkt budget, is een groepsaccommodatie een interessante mogelijkheid voor jongeren om te leren, maar ook voor een geslaagde vakantie.

Vakantiecentrum Les Alérions

Het ligt in het mooie dorp Talloires-Montmin aan de oevers van het meer van Annecy. Het is het hele jaar geopend, behalve in november, en beschikt over 74 bedden om gezinnen, individuele personen of groepen te ontvangen in een park van 3 hectare. Op deze site kunnen sportieve en culturele verblijven, opleidingen en ontdekkingslessen worden georganiseerd. Adres: 496 route de Bluffy, Talloires, 74 290 Talloires-Montmin

Zie beschikbaarheid

Poisy Kweekcentrum

Dit opleidingscentrum, gelegen op 10 minuten van het centrum van Annecy, bereidt jongeren voor op het beroep van fokker. Op het terrein is een boerderij met melkkoeien en geiten aanwezig. De accommodatie heeft 45 plaatsen (14 eenpersoonskamers en 15 tweepersoonskamers) met kantoor en toiletten.

De catering wordt verzorgd door het zelfbedieningsrestaurant van de agrarische hogeschool van Poisy of kan ter plaatse in de eetzaal worden verzorgd (kookplaten en koelkasten). Het centrum beschikt ook over een tv-ruimte en een computerlokaal. Het is het hele jaar geopend. Adres: 845 route de l’École d’Agriculture, 74 330 Poisy.

Jeugdherbergen in de buurt van Annecy

Een verblijf in een jeugdherberg is een unieke gelegenheid om reizigers uit de hele wereld te ontmoeten. In vergelijking met andere accommodaties zijn de prijzen zeer redelijk voor een verblijf in Annecy.

Jeugdherberg Annecy

De jeugdherberg ligt in de stad Annecy en maakt het mogelijk om in een paar minuten het meer en de oude stad te ontdekken. U kunt ook gaan wandelen op de berg Semnoz, want de jeugdherberg ligt net onder deze berg. Deze accommodatie is geopend van 27 januari tot 20 december en beschikt over kamers met 4 of 5 bedden, Wi-Fi, bar, wasserette, tv-ruimte, tuin, parkeerplaats en fietsgarage.

Dit is een zeer populair etablissement, dus het is belangrijk om vooraf te reserveren om zeker te zijn van een plaats. Adres: 4 rue du Semnoz, 74000 Annecy

Zie beschikbaarheid

La Clusaz Jeugdherberg

De jeugdherberg ligt in de Aravis-vallei in het wintersportoord La Clusaz, op 40 km van Annecy. U verblijft in een Savoyaards chalet aan de voet van de skipistes. De voorzieningen zijn compleet: bar, bagageopslag, fietsenstalling, bibliotheek en tuin. Activiteiten in de buurt: Via Ferrata, skiën en sneeuwschoenwandelen. Net als bij de herberg van Annecy is het raadzaam ruim voor uw vakantie te reserveren.

Adres: 1007 route du Col de Croix Fry, Les Étages, 74 220 La Clusaz

Zie beschikbaarheid

Andere soorten toeristische accommodatie