Hoe een maaltijd laten bezorgen in Annecy?

Annecy heeft veel restaurants met een gevarieerd menu. Soms geven mensen er echter de voorkeur aan hun maaltijden thuis te laten bezorgen, zodat ze de deur niet uit hoeven. Gelukkig zijn er verschillende thuisbezorgdiensten. Kies de service die bij u past!

Rest’O Chaud Annecy

Rest'o Chaud AnnecyDeze Franse bezorgdienst bestaat al heel lang in de stad. U gaat gewoon naar de website van Resto Chaud Annecy, selecteert het restaurant waarin u geïnteresseerd bent en vervolgens het gerecht. De betaling gebeurt met een kredietkaart op de site of bij de levering met contant geld, cheque of maaltijdcheque. De bezorging gebeurt door hun bezorger in minder dan een uur, ‘s middags en ‘s avonds.

De prijs is 5€ plus 2€ per extra kilometer vanaf het centrum van Annecy. De dienst biedt een twintigtal goede restaurants in Annecy: Savoyaardse, Italiaanse, Bretonse, Marokkaanse, Indische en Japanse.

Uber eet

Uber eats AnnecyDit platform biedt u de mogelijkheid om op hun Uber Eats website , het restaurant in Annecy dat u interesseert te kiezen uit een zeer ruime keuze. De levertijd bedraagt 15 tot 40 minuten. Het leveringstarief varieert van 0,50 tot 3,50 € afhankelijk van de afstand. Er wordt een servicekost van 10% van de bestelling, met een maximum van 3 €, aangerekend. Voor bestellingen van minder dan 5 € wordt 2 € in rekening gebracht.

Op veel restaurantmenu’s kunt u elk gerecht aan uw smaak aanpassen. De grote namen in fastfood zijn aanwezig, zoals McDonald ‘s en Domino Pizza. Ontbijt is ook beschikbaar. Leveringen worden gedaan door onafhankelijke koeriers.

Gewoon eten

Just Eat AnnecyHet platform Just Eat, vroeger bekend als “Allo Resto”, biedt een dertigtal restaurants in Annecy en omgeving. Alle soorten restaurants zijn beschikbaar: crêpes, pizza’s, taco’s, kebab, hamburgers, sushi. U kunt online bestellen op de website van Just Eat Annecy. U kiest uw restaurant en vervolgens het gerecht. Je kunt het personaliseren door de saus, het bijgerecht, het drankje en het soort vlees te kiezen.

Het beste: als je allergieën hebt, stelt de site voor dat je het restaurant belt om te informeren. De bezorging kost €1,50 en duurt 25 tot 40 minuten. Soms is de levering gratis bij een minimale bestelling.

De betaling gebeurt online of bij de levering. Deze dienst bestaat sinds 1998. De bezorging gebeurt door de restaurants.

Deliveroo

Deliveroo AnnecyDeze zwaargewicht thuisbezorgdienst biedt een ruime keuze, waaronder boodschappen van merken als Casino en Monoprix. Je maakt je keuze online bij Deliveroo. Je kiest gemakkelijk je dieet: biologisch, veganistisch, vegetarisch bijvoorbeeld, dan het type keuken: Italiaans, Mexicaans…

Je vindt er bekende merken als Burger King, Pizza Hut en KFC.

De bezorgprijzen variëren van €1,50 tot €5. Er worden servicekosten in rekening gebracht en een toeslag als de bestelling onder het door het restaurant vastgestelde minimumbedrag ligt. Alle betalingen worden gedaan met een creditcard of een restaurantbon. De volledige fooi wordt ingehouden door de bezorger.

De levertijd bedraagt 20 tot 40 minuten in Annecy. De bezorging gebeurt door onafhankelijke bezorgers. Een pre-order systeem op bepaalde tijden garandeert een levering binnen een half uur.

Verkoop van afhaalmaaltijden sinds de gezondheidscrisis

De pandemie van het coronavirus heeft de gewoonten van de restaurantklanten sterk veranderd. Deze etablissementen zijn in 2020 en 2021 gedurende vele perioden gesloten voor het publiek. Maar de meeste bieden sindsdien afhaalmaaltijden aan op een deel van hun menu.

Eet smakelijk!