Waar kunt u ‘s avonds uitgaan in Annecy?

Waar kunt u ‘s avonds uitgaan in Annecy? Dat is een vraag die veel nieuwkomers zich stellen. Als u een paar dagen op vakantie bent in Annecy of net naar de Haute-Savoie bent verhuisd, hebben wij een kleine selectie samengesteld van gezellige plekken om ‘s avonds te feesten.

Vind een leuke bar in Annecy

De keuze aan bars en pubs in Annecy is groot. Afhankelijk van de sfeer en de specialiteiten kiest u het etablissement dat u het beste bevalt.

La Queue du Coq

La Queue du Coq AnnecyDeze cocktailbar bevindt zich op de mooie binnenplaats van de Pré Carré, 10 rue Vaugelas in Annecy. De inrichting is geslaagd in een industriële stijl. Het is de kwaliteit van de regelmatig vernieuwde cocktailkaart die wij aanbevelen. U kunt er zeer vernieuwende cocktails ontdekken.

Le Barberousse

barberousse annecy © BarberousseLe Barberousse is een must in Annecy. Deze rumbar is grotendeels geïnspireerd op de wereld van de piraten. Elke avond kunt u met vrienden afspreken en genieten van de warme en gezellige sfeer van de Barberousse. Het etablissement bevindt zich op 32 rue des Marquisats in Annecy. Een aanrader.

De Shelter Bar

shelter bar annecyDe Shelter Bar is een cocktailbar zoals wij ze graag zien. Dit toevluchtsoord ligt vlakbij Bonlieu, in het hart van Annecy. U kunt er genieten van vele coktails in een vriendelijke en feestelijke sfeer. De bar bevindt zich op 6 rue Vaugelas in Annecy.

Finn Kelly’s Ierse pub

Finn Kelly's Irish pub AnnecyZoals de naam al doet vermoeden, is deze pub gewijd aan de Ierse cultuur. De keuze aan bier is gewoonweg enorm voor de liefhebbers. De pub bevindt zich op 10 Faubourg des Annonciades in de oude binnenstad van Annecy. Het etablissement biedt een mooi terras voor de mooie zomeravonden.

Le 24 du Faubourg

Le 24 du Faubourg à AnnecyDit is een zeer trendy club die eclectische en recente muzikale selecties biedt. Op de eerste verdieping biedt een zaal biljart- en dartspellen. Deze club ligt aan het einde van de oude binnenstad van Annecy: 2, rue de la Gare. Catering is ook ter plaatse beschikbaar.

Annecy is een zeer levendige stad tijdens de zomerperiode, u kunt dan genieten van de vele terrassen die tot 1 uur ‘s nachts open zijn. De Pathé Gaumont bioscoop ligt in het centrum van de stad, dus je kunt er even rondkijken en daarna een drankje drinken. Aan de oevers van het meer, richting Annecy-le-Vieux, kunt u genieten van een ijsje in een unieke omgeving.

Clubs en verenigingen in Annecy

Na een gezellig moment op het terras, wil je de avond voortzetten in een club of een leuke discotheek. Hier is de keuze aan u.

De Kom

Le Bowl AnnecyDit etablissement is een interessant complex omdat het overdag en ‘s avonds een restaurant, een bowlingbaan en ‘s nachts een club is. De elektromuziek is van goede kwaliteit met thema-avonden en goede DJ’s. Dit complex, gelegen aan de Boulevard du Fier 9 in Annecy, ligt vrij ver van het stadscentrum, dus u moet een auto nemen.

De garage

Le Garage AnnecyDeze klassieke nachtclub richt zich op een clientèle van dertigers en veertigers. De muziek is mainstream tot 2 uur ‘s nachts en daarna electro. De club ligt midden in de stad, 36 rue Sommeiller.

Le Téléphone Rose

Le Téléphone Rose AnnecyU ontdekt een leuke club die electro muziek draait met een vaste DJ en twee gast DJ’s per week. Er zijn twee zalen en twee bars, waardoor u elkaar in groepen kunt ontmoeten. Deze club bevindt zich in de oude stad van Annecy: 8 faubourg des Annonciades.

Le Maracaïbo

Le Maracaïbo à AnnecyDit is een grote nachtclub die een publiek van ongeveer 20 jaar aantrekt. De muziek is dan ook electro en goed gemixt. Er worden regelmatig DJ-wedstrijden georganiseerd. De club bevindt zich op 130 impasse du Près d’en bas in Pringy, dus u moet een auto nemen vanuit Annecy.

Le Pop Plage

Le Pop Plage AnnecyDit is de bekendste nachtclub van Annecy, gelegen in de tuinen van de Impérial voor het meer van Annecy aan de 30 avenue d’Albigny. De klantenkring is vrij jong. De elektromuziek wordt verzorgd door beroemde dj’s. Pas op, deze club is vaak vol. Hij is alleen geopend van begin april tot eind oktober van 23.00 tot 5.00 uur. Boven deze club bevelen wij de uitstekende Moon rooftop aan die een prachtig panorama biedt op het meer van Annecy.

Er zijn nog vele andere uitgaansgelegenheden, zoals de verborgen bars van Annecy, die een uitstekende ontvangst bieden aan een clientèle van ingewijden. U zult ze ontdekken als u rondloopt en mensen ontmoet.

Waar kunt u uw 31e in Annecy doorbrengen?

31 décembre en SavoieOm een goede oudejaarsavond door te brengen, zijn er vele mogelijkheden georganiseerd door de restaurants, hotels, nachtclubs en ook sportclubs van Annecy. Wintersportplaatsen in de buurt van Annecy organiseren ook concerten, fakkelafdalingen en vuurwerkshows.

Meer info: Wat te doen in het nieuwe jaar in Annecy?