Dak in Annecy

Het kleine Venetië van de Alpen biedt zijn bezoekers talrijke bars en restaurants. Sommige zijn omgebouwd tot daken. Welke moet u kiezen om u in de lucht te vermaken?

De mooiste daken

Een rooftop is een term voor het dak van een gebouw dat is ingericht om een stad of een natuurlijke omgeving te bewonderen tijdens een drankje of een maaltijd. Tafels en stoelen staan opgesteld om klanten te ontvangen. De decoratie wordt zorgvuldig gedaan om een aangename sfeer te creëren. Een DJ zorgt vaak voor de muzikale omlijsting van dit soort avonden. De stad Annecy is erg toeristisch, dus het is logisch dat er enkele mooie daken zijn.

OXO Dakterras

Oxo rooftop à Annecy-le-VieuxDit nieuwe etablissement ligt achter het strand van Albigny en biedt heerlijk eten op een prachtig ingericht terras op de eerste verdieping. Een aanrader is de zalmpoke bowl, de forelfilet in Grenoble-stijl en de gemarineerde tonijntataki.Adres: 25 Rue Centrale, 74 940 Annecy.

E-Motion

E Motion rooftop à SeynodHet concept van deze plek biedt verschillende restaurants, een rijsimulator, een collectie racewagens en een dak. Vanaf dit niveau heeft u een prachtig uitzicht op de Mont Veyrier en La Tournette. U kunt er de originele “pizza in pala” proeven en petanque spelen.Adres: 72 avenue d’Aix-les-Bains, 74600 Annecy.

De Maan

Le Moon rooftop AnnecyDit is ongetwijfeld het mooiste dak van Annecy. Gelegen op het dak van het restaurant, het uitzicht is prachtig over het meer van Annecy. Wij raden u aan ‘s avonds te komen om de zonsondergang te bewonderen die op het water wordt weerspiegeld. U kunt dan naar de nachtclub Pop Plage gaan. In de zomer geopend van 19.00 tot 01.00 uur.Adres: 30, avenue d’Albigny, 74 000 Annecy.

Le Pélican

Le Pélican rooftop à AnnecyDit nieuwe 4-sterrenhotel ligt vlak bij het strand van Marquisats. Het heeft een prachtig terras met uitzicht op het meer. U kunt genieten van de verfijnde keuken die wordt geserveerd. De barman biedt een verscheidenheid aan originele cocktails. De parkeerplaats Balleydier ligt vlakbij.Adres: 20 rue des Marquisats, 74 000 Annecy.

Na een aangenaam moment, ver van de drukte van het stadscentrum, kunt u in uitstekende etablissementen ‘s avonds uitgaan in het bekken van Annecy.