De zwembaden van Annecy

Er zijn drie zwembaden in Annecy, waarvan er twee overdekt zijn en het hele jaar open.

Zwembad Jean Régis in Les Fins in Annecy

Piscine Jean Régis d'Annecy

Het zwembad Jean Régis in Les Fins biedt twee zwembaden om te zwemmen, een peuterbad voor kinderen en een zwembad voor gehandicapten of voor revalidatie.

Er is ook een buitenruimte waar u bij mooi weer kunt genieten van het gras en de zon.

Meer informatie : Zwembad Jean Régis in Les Fins in Annecy

Piscine des Marquisats in Annecy

Piscine Marquisats AnnecyHet zwembad van Marquisats is het enige openluchtzwembad in de omgeving van Annecy. Het bestaat uit drie baden en een pierenbad, uitgerust met spelletjes voor kinderen, en is toegankelijk van 1 mei tot 6 september.

Meer info : Zwembad Marquisats in Annecy

Zwembad Ile Bleue in Seynod

Piscine L'île bleue à Seynod

Het zwembad van Seynod, L’Ile Bleue, is het enige zwembad in de omgeving van Annecy. Dit zwembad is zeer goed uitgerust en ligt in het centrum van een sportcomplex: 2 zwembaden, jacuzzi, sportzaal, snackbar en restaurant.

Meer informatie : Zwembad Ile Bleue in Seynod

Prijzen van de zwembaden

De volgende tarieven gelden voor het zwembad Jean-Régis, het zwembad Marquisats en het zwembad Ile Bleue. De verlaagde tarieven worden toegepast op vertoon van een bewijsstuk. Ze gelden voor studenten, jongeren onder de 18 jaar, 65-plussers, gehandicapten en hun verzorgers, grote gezinnen en groepsleden.

[Table id=31 /]Voor het plezier van baden in het zuiverste meer van Europa, ontdek ook: De stranden van het meer van Annecy