Kaarten en toeristische informatie voor de stad Annecy

Wanneer u Annecy bezoekt en u weet er weinig of niets van, ook al is het niet zo’n grote stad, dan kunt u al snel niet zijn waar u wilt zijn of iets interessants missen om te zien of te bezoeken. Daarom hebben wij voor u verschillende plattegronden van de stad gemaakt, zodat u niets mist van uw bezoek aan Annecy en omgeving.

Printbare kaarten en plattegronden

U kunt de plattegronden rechtstreeks op internet raadplegen, maar u kunt ze ook afdrukken om ze tijdens uw hele verblijf bij u te houden. Ze zijn beschikbaar in PDF-formaat.

Interactieve kaart van de stad en de omgeving

Omdat een papieren kaart niet altijd aan onze verwachtingen voldoet, bieden wij u ook de interactieve plattegrond van de stad aan dankzij de dienst Google Maps. Dit maakt het gemakkelijker om alle kleine straatjes in de stad en de plaatsen die een must zijn te ontdekken. Een zeer gedetailleerde kaart met vele mogelijkheden is ook beschikbaar op de officiële website van het Office du Tourisme van Annecy.

Documentatie en gidsen van de stad

Om u nog meer informatie te geven, en om niets te missen in Annecy, stellen wij u ook voor om rechtstreeks op onze website twee gidsen te raadplegen of te downloaden om de wandelingen in het centrum van de stad of de absoluut te bezoeken en te ontdekken plaatsen te ontdekken.