Taxi’s en VTC’s in Annecy

Heeft u een taxi nodig om te reizen van of naar Annecy of een andere plaats in het departement Haute-Savoie of de regio? Op deze pagina vindt u een selectie van taxibedrijven en zelfstandige taxi’s die u kunnen helpen en ophalen in en uit het departement, vanaf een station of luchthaven, zoals Annecy, of vanaf de internationale luchthavens van Genève, Chambéry of Lyon.

Annecy: een breed scala aan diensten

Privé of zakelijk, met de auto, minibus of motor, zoek een taxichauffeur die u brengt waar u heen wilt voor ritten naar Annecy Genève, de luchthaven van Annecy of de oever van het meer in de richting van de badplaatsen of een station, bus of touringcarhalte. Vergeet niet uw reis vooraf te reserveren en de tarieven te controleren voordat u de taxi neemt.

Allego, VTC bedrijf

Taxi au bord du lac d'AnnecyAllego, een VTC-bedrijf in Annecy, is sinds 2011 gespecialiseerd in personenvervoer. Het doel van dit bedrijf op mensenmaat is zijn klanten een zo goed mogelijk aan hun behoeften aangepaste service te bieden. Met het oog op ecologie maakt Allego gebruik van hybride voertuigen. Het bedrijf heeft zich ook aangesloten bij 1% For The Planet in 2019.

Vanaf treinstations, luchthavens of vanuit uw accommodatie rijdt Allego u naar Annecy, Genève of zelfs naar skigebieden als La Clusaz, Le Grand Bornand en Courchevel. Het voordeel? De kennis van de omgeving van Annecy en de verkeersomstandigheden door de chauffeurs van Allego. Zij vinden ongetwijfeld de beste route voor u.

Contact: 04.50.11.18.48 of contact@allego.fr

Taxi Annecy

Taxi’s van Annecy bieden u een 24/7 service in het hele departement en daarbuiten. Ze halen u op van het station of de luchthaven van Annecy en brengen u waar u maar heen wilt, skioorden, toeristische plaatsen, enz. In totaal staan 19 taxi’s ter beschikking van de reizigers met tal van mogelijke diensten: betaling met kredietkaart, medisch vervoer, auto’s met airconditioning, berline of minibus, reservering mogelijk, gratis prijsopgave.

Contact: 04.50.45.05.67

Annécienne de Taxis et Transports

Dit taxibedrijf, dat sinds 1999 in de regio gevestigd is, beschikt over voertuigen van topklasse om verplaatsingen van particulieren en professionals in de hele regio te vergemakkelijken en zorgt voor minimale wachttijden. Deze taxi’s halen u op of brengen u naar treinstations en luchthavens in de regio, maar ook naar de skigebieden van de Haute-Savoie, Savoie en Isère.

Contact: 06.32.48.32.43

Taxi’s 74

Taxi’s vanuit Annecy en in de hele agglomeratie op een eenvoudige oproep, maar ook andere meer specifieke aanbiedingen gereserveerd voor professionals of degenen die naar de skigebieden van het departement willen. Merk op dat ze ook VSL-taxi’s aanbieden voor mensen die ziek zijn en ergens heen moeten.

Contact: 06.64.12.58.66

Aero taxi Annecy-le-Vieux

Aero taxi Annecy-le-Vieux, een bedrijf dat sinds 1999 in de omgeving van Annecy gevestigd is, biedt transfers aan voor personen (privé of professioneel) en voor zieken vanaf de stations en resorts van het departement, alsook vanaf de luchthaven van Genève. Het bedrijf biedt taxi- en minibusreizen, maar ook excursies en pendeldiensten, seminars en congressen. Het bedrijf is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en taxi’s zijn op elk moment beschikbaar na reservering.

Contact: 04.50.08.08.90