Overnachting in Annecy

Voor uw volgende vakantie heeft u besloten om naar Annecy of rond het meer te komen. Dat is een uitstekend idee! In de Haute-Savoie wordt een breed scala aan accommodaties aangeboden door toeristische professionals. Laat u begeleiden op basis van uw voorkeuren en uw budget.

Hotels in Annecy

Van het 5-sterrenhotel “Le clos des Sens” in Annecy-le-Vieux tot het2-sterrenhotel “Ibis Styles” bij het treinstation, u heeft een ruime keuze aan hotels. Sommige bieden een spa en een zwembad. De ligging is belangrijk om dicht bij het station en de parkeerplaatsen te zijn, maar ook om de oude delen van Annecy gemakkelijk te kunnen bezoeken.

Voor zwemliefhebbers is de nabijheid van de stranden van het meer een belangrijk criterium. Als u kiest voor een etablissement in de voetgangerszone, zult u gebruik moeten maken van de openbare parkeerplaatsen. Kies uit deze lijst van hotels in Annecy het hotel met de meeste charme.

Hôtel Les Trésums in Annecy

Het kiezen van een camping rond het meer van Annecy

De huidige campings bieden kwaliteitsvoorzieningen voor een betaalbare prijs. Ideaal om met het gezin te ontspannen met de bergen op de achtergrond. Ontdek in de lijst van campings rond Annecy, de belangrijke informatie voordat u boekt: openingsdatum, diensten, comfort, website.

U komt ook te weten welke campings een zwembad en waterpark hebben. Het type stacaravan wordt ook aangegeven. Omdat de vraag in de zomermaanden groot is, raden wij u aan enkele maanden van tevoren te reserveren.

Camping La Ferme près à Doussard

Zoek een camperpark

De regio Annecy, zijn badplaatsen en mooie dorpen zijn zeer aangenaam om met de camper te bezoeken. Maar met het grote aantal toeristen is het noodzakelijk om praktische en weinig bekende serviceplaatsen te vinden. Wij stellen u een rondrit langs het meer voor waar u kunt overnachten op de verschillende camperparken.

Op onze lijst van campings geven we ook de campings aan die campers verwelkomen met specifieke speciale plaatsen.

Camperparken bij Annecy

Vakantiewoningen

Een huis of appartement voor een week huren voor je vakantie is een praktische en vaak budgetvriendelijke oplossing. U kunt een mooi huis met zwembad aan de oever van het meer huren, of kiezen voor een charmant appartement in de oude binnenstad van Annecy.

Het is ook de gelegenheid om de talrijke spektakels bij te wonen zoals het skiën in de Alpen, het Festival van het meer of de Alpenkerst, hiervoor moet u ons advies opvolgen voor een aangename verhuur voor uw vakantie.

Een appartement huren aan het meer van Annecy

Vakantiedorpen en toeristische residenties

Het concept van vakantiedorpen is aantrekkelijk voor uw vakantie in Annecy. Als gezin kunt u genieten van een breed scala aan activiteiten zoals zwemmen, tennissen en wandelen in de bergen. Dankzij de all-inclusive arrangementen kunt u bovendien uw budget in de hand houden en tegelijkertijd het hele gezin plezieren.

De toeristische residenties liggen meer in het centrum van Annecy en bieden veel faciliteiten. Het is een geweldige manier om het kleine Venetië van de Alpen van binnenuit te ontdekken. Laat ons u wegwijs maken in de vakantiedorpen en toeristische residenties in Annecy.

Village vacances le Pré du Lac à Saint-Jorioz

Charmante kamers en gastenverblijf

Dit type accommodatie maakt een authentieke ontmoeting met de eigenaar mogelijk, die u vertelt over de beste plaatsen om te gaan en dingen om te ontdekken. Voor een weekend is het bijvoorbeeld ook een gelegenheid om Annecy en de prachtige natuurlijke omgeving van het meer te ontdekken.

In onze gids van gasthuizen kunt u zien welke labels er zijn. Het is ook een gelegenheid om aan de tafel van uw gastheer te eten om gezellig bij te kletsen en elkaar te leren kennen.

Pension in Annecy-le-Vieux

Een seminar in Annecy

Naar Annecy komen voor een bedrijfsseminar is een onvergetelijke ervaring. De stad, gelegen tussen het meer en de bergen, biedt een prachtig decor. De faciliteiten worden aangeboden door openbare of particuliere structuren met een hoog serviceniveau. DeVVV van het meer van Annecy biedt seminars aan voor 100 tot 2.000 deelnemers door de verschillende accommodaties en dienstverleners te centraliseren.

Het seminaraanbod in Annecy wordt verrijkt met teambuildingactiviteiten om de teams te versterken en initiaties tot sporten zoals rafting, paragliding en canyoning. Ontdek alle informatie die u nodig heeft om een seminar in Annecy te organiseren.

Les Balcons du Lac seminar in Sevrier

Jeugdherbergen in Annecy

Traditioneel is dit type accommodatie meer gericht op jonge reizigers, maar geleidelijk aan wordt het ook opengesteld voor koppels en gezinnen. Praktisch en voordelig, is de groepsaccommodatie ook een plek om te leren.

Wij raden u aan de jeugdherbergen in Annecy te ontdekken om te anticiperen op uw reserveringen. Aangezien het aantal bedden beperkt is en de vraag groot, is het belangrijk vroeg te reserveren om een plaatsje te bemachtigen.

Jeugdherberg Annecy in de winter

Wat dacht je van een ongewone accommodatie?

Om een unieke herinnering aan uw bezoek aan Annecy te bewaren, raden wij u één of twee nachten in een ongewone accommodatie aan. Slapen in een iglo, in een chalet van een pelsjager, in een alti-dome of in een middeleeuws kasteel zal u unieke emoties bezorgen. Wij bieden een selectie van ongewone accommodaties in de buurt van Annecy om een verjaardag te vieren of gewoon om een verrassingscadeau te geven. De keuze is aan u!

Boomhuis in de buurt van Annecy