Ongewone accommodatie rond Annecy

Voor uw vakantie wilt u een unieke nacht doorbrengen op een onwaarschijnlijke plek. Om een buitengewone herinnering aan uw bezoek aan Annecy te bewaren, zijn er ongewone accommodaties, vaak midden in de natuur, die wij u aanraden te ontdekken.

Kies een ongewone accommodatie in de Savoie

Slapen in een iglo, in een chalet van een pelsjager, onze toeristische gids biedt u enkele ideeën voor ongewone accommodaties in de Haute-Savoie.

Het hol van de Hobbit

Een moment buiten de tijd leven door u onder te dompelen in het universum van Tolkien en de landschappen van Midden-aarde. Dit hobbit-huis, gelegen in Saint-Martin-sur-la-Chambre in de Savoie, biedt een jacuzzi met uitzicht op de bergen. Het ontbijt is inbegrepen en huisdieren zijn toegestaan. Een mandje is optioneel beschikbaar bij reservering.

Zie beschikbaarheid

Cabane Feuille & Spa

Deze cilindervormige hut staat volledig open voor de natuur met een panoramisch uitzicht op het dorp Saint-Nicolas-de-la-Chapelle in de Savoie en de Mont-Blanc. Uitgerust met een privé-jacuzzi kunt u via een elektrische trap naar het dakterras. De architectuur is werkelijk vernieuwend en de reis op zich waard.

Zie beschikbaarheid

Chéry Dôme & Spa

Deze accommodatie bestaat uit twee koepels die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen in het bos van Les Gets in de Haute-Savoie. De uitrusting omvat een trampoline, een vuurplaats en een privé-jacuzzi. s Nachts kunt u vanuit uw koepel de hemel bewonderen. Veel activiteiten zijn mogelijk in de buurt: skiën, sneeuwschoenwandelen, mountainbiken.

Zie beschikbaarheid

Le Refuge de Marguerite & Spa

Gelegen in Saint-Gervais, vlakbij de Mont-Blanc, is deze refuge de ideale plek om nieuwe energie op te doen en te ontspannen in een typisch Scandinavisch chalet uit de Haute-Savoie. Het panoramische uitzicht op het dorp Saint-Nicolas-de-Véroce is uniek. U kunt ook genieten van een privé spa en een barbecue tijdens uw vakantie. Een “Délices des Alpes” maaltijd is optioneel beschikbaar.

Zie beschikbaarheid

Salon en Spa

Met deze accommodatie heeft u de mogelijkheid om te verblijven in een saloon die de Far West waardig is, maar gelegen in de Haute-Savoie. Op het programma: bar, speeltafel, antieke piano en tweepersoons hemelbed. De inrichting is echt typisch. Voor uw modern comfort is er een spa-jacuzzi op het terras met een adembenemend uitzicht op de Alpen.

Zie beschikbaarheid

La mine de Buck & Spa

Gebaseerd op het thema van de Gold Rush, verblijft u in een mijn met topklasse faciliteiten. Het toilet en de badkamer bevinden zich in de accommodatie. Deze bijzondere accommodatie heeft een verrassing voor u in petto. U volgt het spoor en geniet van een privé spa met een uniek uitzicht op de sledehonden op het landgoed. De inrichting is een boek van Jack London waardig.

Zie beschikbaarheid

Chalet du Trappeur

Met dit concept kunt u een nacht doorbrengen in de bergen, in een houten chalet voor 4 personen, het ontbijt is inbegrepen, evenals een verwarmde privé spa en sauna. De maaltijd wordt bezorgd door een tokkelbaan. In de winter kunt u ook een hondensledetocht maken en genieten van de prachtige bergwandelingen.

Zie beschikbaarheid

L’Eco-Bivouac Village d’iglo’s du Semnoz

Dit is hetzelfde type accommodatie als hierboven, met de mogelijkheid om ‘s winters in echte iglo’s te overnachten. De plaats ligt in de buurt van Annecy, op de top van de berg Semnoz. Om de locatie te ontdekken, moet u een afspraak maken met de organisator om deel te nemen aan het eco-bivak.

Bekijk de beschikbaarheid

La Cabane Nid

Gelegen in Saint-Nicolas-La-Chapelle in de Savoie, heeft deze hut de bijzonderheid te zijn gevlochten door de takken van de bomen van het bos. Een privé-terras van 30 m² ligt op 10 m hoogte. De vier grote erkers onthullen een magisch panorama op de Mont Blanc. Een diffuse pelletkachel zorgt voor een zachte warmte.

Zie beschikbaarheid

Kasteel van Thorens

Heeft u er ooit van gedroomd om in een middeleeuws kasteel te wonen? Dat kan in het kasteel van Thorens, via de trap van de kerker bereikt u uw ingerichte gîte van 66 m². De eigenaars wonen hier al sinds 1602. Een tijdloze ervaring in een 4-sterren accommodatie die wij aanbevelen.

Zie beschikbaarheid

Er zijn nog veel meer onwaarschijnlijke accommodaties in de omgeving van Annecy die u tijdens uw vakantie zult ontdekken.

Andere soorten toeristische accommodatie