Luchtactiviteiten in Annecy

Er zijn tal van sportieve activiteiten om uit te proberen in Annecy en omgeving. Als je een sensatiezoeker bent, nemen we graag de luchtactiviteiten onder de loep.

Paragliding

Parapente au-dessus du lac d'AnnecyJe hebt geluk: de paraglidingplaats Col de la Forclaz wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld. De regio heeft ook andere uitzonderlijke sites.

We stellen je graag 5 paraglidingplekken in de buurt van Annecy voor. Of je het nu voor de eerste keer wilt proberen of wilt huren, waag de sprong.

Meer weten : paragliding

Parachute springen

Viviers-du-Lac saut en parachuteAls je op zoek bent naar een kick, is parachutespringen de ideale activiteit. Vergeet niet om je huisarts te raadplegen voordat je de sprong waagt.

Voor parachutespringen en vliegen over de mooiste landschappen in de Savoie kun je terecht in de Haute-Savoie of Le Bourget-du-Lac.

Meer informatie: parachutespringen

Luchtballonvaren

Mongolfière sur le lac d'AnnecyAls je Annecy, het meer en de bergen wilt ontdekken, is een ballonvaart een unieke ervaring.

Het voordeel is dat je je bestemming niet van tevoren weet, omdat deze afhankelijk is van de wind. Hoe bereid je je voor op een ballonvaart en welke moet je kiezen? We leggen alles uit.

Ontdekmeer over luchtballonvaren