Binnenactiviteiten in Annecy

Sommige mensen sporten liever binnen dan buiten. Hier zijn de belangrijkste sporten in Annecy en omgeving.

Klimmen

escalade en salle annecyKlimmen in Annecy is niet alleen een buitenactiviteit. Je kunt ook binnen klimmen. Afhankelijk van je niveau, van beginners tot ervaren klimmers, zullen de klimclubs je begeleiden. Je kunt ook oefenen in een club en genieten van uitstapjes in de buitenlucht. Aarzel niet om een beroep te doen op een professional, die je veiligheid kan garanderen.

Meer informatie: klimmen

Bowling

Les règles du bowlingGeniet van een partijtje bowling met vrienden of familie, zelfs bij slecht weer. Er zijn genoeg spellen om je mee bezig te houden.

Er zijn twee bowlingbanen in en rond Annecy: een in Sevrier en de andere in het centrum van Annecy.

Meer weten: bowling

Sportbegeleiding

coaching sportifOm te kunnen sporten in Annecy moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Het is vaak een goed idee om een sportcoach in te huren, omdat je dan profiteert van persoonlijke training en begeleiding op maat: cardio, gewichtsverlies, voorbereiding op een sport. Zo ben je klaar om op pad te gaan en nieuwe wandelroutes te ontdekken.

Meer weten: hoe kies je een sportcoach?

Crossfit en sportschool

Crossfit à AnnecyAnnecy heeft een aantal sportscholen waar je kunt trainen op basis van je behoeften en niveau. Sommige sportscholen zijn gespecialiseerd in crossfit. Bij deze sport train je in een groep om de motivatie te verhogen. Het helpt je om je spieren te ontwikkelen.

Meer informatie: sport- en crossfitscholen