De Jean Régis-ijsbaan in Annecy

De Jean Régis-ijsbaan in Annecy ligt in de wijk Fins. U kunt er het hele jaar door schaatsen, kunstschaatsen of hockeylessen nemen. Ontdek het plezier van glijden, zelfs in de zomer.

Openingstijden van de ijsbaan van Annecy

De ijsbaan is gesloten op feestdagen en tijdens schaatswedstrijden of ijshockeywedstrijden.Openingstijden tijdens schoolvakanties[tabel id=27 /] Openingstijdentijdens schoolvakanties[tabel id=28 /]

Faciliteiten en diensten van de ijsbaan

patinoire Jean Régis à AnnecyDeze sportfaciliteit meet 58 × 28 meter. De aangeboden diensten zijn: openbare sessies, schaats- en ijshockeylessen. De lessen worden in groepsverband en individueel gegeven. Het niveau varieert van beginners tot gevorderden. Tijdens de vakanties zijn er thema-avonden. Een bar en een restaurant kijken uit op het ijs.

De ijsbaan biedt een ijstuin voor kinderen vanaf de eerste stappen tot 8 jaar. Het gebied is veilig en met een leuke en kleurrijke uitrusting kunnen kinderen leren schaatsen.

Adres en toegang

Zwembad Jean Régis, 90, Chemin des Fins, 74000 Annecy, Frankrijk. Het zwembad wordt aangedaan door buslijnen nr. 2, nr. 3, nr. 8 en nr. 9. Er is gratis parkeergelegenheid voor het zwembad.

Prijzen en lidmaatschap

Er zijn verschillende aanbiedingen: een dag toegang, een ticket voor 10 entrees of een abonnement:

  • Volwassene: 4,70 €, gereduceerd tarief: 3,50 €, kinderen tot 5 jaar: gratis
  • 10-uurskaart aan 25 €. 20-uurskaart aan 46 €.
  • 12 tickets voor volwassenen aan 47,00 € en 12 tickets tegen verlaagd tarief aan 35,00 €.
  • 1 schaatshuur 3,50 € en 1 schaatshuur tegen verlaagd tarief 2,50 €.
  • 12 huurschaatsen, 35 € en 25 € gereduceerd tarief.
  • Vervangende kaart, €2
  • Slijpen, 5,90

Belangrijk: de toegang tot de ijsbaan geeft toegang tot de twee zwembaden van de agglomeratie, L’Ile bleue in Seynod en Les Marquisats in Annecy.