Waar vind je de beste hamburgers in Annecy?

Dit gerecht van Amerikaanse oorsprong wordt steeds populairder. Veel restaurants zetten het op hun menukaart. Wij bieden u een selectie van de beste hamburgers in Annecy.

De hamburger: een smakelijk recept

Dit typisch Amerikaanse recept bestaat uit het stapelen, tussen twee sneetjes hamburgerbrood, van verschillende ingrediënten zoals salade, verschillende kazen, tomaten, uien, gehakte steaks en een saus. Er zijn vele variaties, afhankelijk van smaak en restaurant. Het was een grote fastfoodketen in de Verenigde Staten die de hamburger in de jaren negentig in Frankrijk populair maakte. Sindsdien hebben veel restaurants dit recept aangepast aan hun keuken, om uitstekende hamburgers te eten. Om ter plekke te eten of om van te genieten in de Jardins de l’Europe of op de Pâquier

De beste hamburgers

Wij bieden u een selectie, noodzakelijkerwijs subjectief, van de restaurants in Annecy die de beste hamburgers van de stad serveren.

L’Heure Tourne

Burger l'Heure Tourne AnnecyWaarschijnlijk de beste hamburgers van Annecy. Patrick en Alain heten u hartelijk welkom en bieden u verse producten en bakkersbrood. U proeft originele recepten van hamburgers op basis van reblochon en blauwe kaas met een ongelooflijke cheddarsaus. Een speciale vermelding voor de aardappelen die de gebruikelijke frietjes vervangen die bij dit gerecht worden geserveerd.

Ook vegetariërs zijn welkom. Elke week wordt er een origineel hamburgerrecept voorgesteld om het plezier af te wisselen.Adres: 21 Rue Président Favre, Annecy.

De lijst

The Roster burger à AnnecyDeze keten, met verschillende restaurants in Annecy, is de place to be voor hamburgerliefhebbers. Het vlees is vers, net als de zelfgemaakte frietjes. De menu’s zijn aangepast aan alle smaken. In de pure Amerikaanse traditie kunt u ook de smakelijke hotdogs van het etablissement proeven.

Merk op dat studenten een gratis drankje krijgen bij aankoop van het combo menu (hamburger en frietjes).Adressen:

  • 2, Rue Joseph Blanc, Annecy.
  • 42, Rue Vaugelas, Annecy.
  • 2, Rue Jean Mermoz, Annecy-le-Vieux.
  • 2, Route de Frangy, Meythet.

Het ritueel

Le Rituel burger à SévrierEen adres in Sévrier aan de oevers van het meer van Annecy dat een bezoek waard is. De ontvangst is vriendelijk, met hamburger recepten aangepast aan de ingrediënten van Savoyaardse specialiteiten. De gerechten, zeer uitgebreid, worden geserveerd op houten planken die de verse producten benadrukken. Ook de salades zijn gevarieerd en uitstekend.

Een vintage decoratie en een klein terras maken het mogelijk om gezellig te eten.Adres: 524, route D’Albertville, Sévrier.

Bocuse Original Comptoir

Bocuse original comptoir burger à Annecy-le-VieuxDe kiosk van Brasserie Irma, een nieuw merk van Brasseries Bocuse, ligt tegenover het strand van Albigny, in Annecy-le-Vieux en biedt alleen afhaalmaaltijden. De locatie is aangenaam om een hamburger te gaan proeven met uitzicht op het meer. Een aanrader is de uitstekende BB-burger met zijn AOP-cantal, spek en ouderwetse mosterdsaus. Voor een drankje is de heerlijke cocktail van vers vruchtensap een aanrader.Adres: 57, Avenue du Petit Port, Annecy-le-Vieux.

Burgers van Papa

Burger de Papa à AnnecyHet goede team van Papa’s Burgers serveert gerechten die typisch zijn voor de culinaire traditie van de Verenigde Staten. Wij probeerden de “bacon head” burger geserveerd met knapperige bacon frietjes en cheddar saus. Er worden verschillende originele sauzen aangeboden, zoals de kruidenparmezaanse saus. Dit restaurant is ook goed gelegen om het stadscentrum van Annecy te ontdekken. Het ligt halverwege het Courrier winkelcentrum en de oude stad.Adres: 11, Rue Président Favre, Annecy.

231 East Street – De lekkerste hamburger ooit

231 East Street - Finest burger ever à AnnecyOok al is dit restaurant van een nationale keten, de kwaliteit van de aangeboden producten moet worden erkend. Ideaal gelegen in de oude binnenstad van Annecy, zijn er veel verschillende hamburger recepten beschikbaar, waaronder een vegetarische versie. Bij de bestelling wordt gevraagd naar de gaarheid van het vlees, wat wordt gewaardeerd, evenals de verse frietjes.

Het verse brood is licht, de cheddar heel fijn, de augurken en rode uien springen eruit.Adres: 9 Faubourg Sainte-Claire, Annecy.

Na het proeven van de heerlijke hamburgers uit onze selectie, kunt u de beste pizza’s van Annecy ontdekken.