Verblijf in Annecy

U heeft besloten een leuke vakantie door te brengen in Annecy. Om uw bezoek voor te bereiden, moet u het type accommodatie kiezen dat bij u past. Of het nu voor een weekend, een week of langer is, u moet ook uw accommodatie kiezen, evenals uw vervoermiddel om hier te komen, maar ook om u te verplaatsen als u er eenmaal bent.

Accommodatie

Impérial Palace AnnecyDe regio Annecy biedt een breed scala aan accommodaties. Van goedkope hotels tot paleizen, van eenvoudige campings tot luxe stacaravans, u hebt een ruime keuze om van uw vakantie te genieten. Afhankelijk van uw voorkeur en uw budget kunt u kiezen wat het beste bij u past:

Uit eten gaan

Fondue SavoyardeNaar Annecy komen voor een vakantie betekent ook de heerlijke specialiteiten van de gastronomie van de Haute-Savoie ontdekken. Veel restaurants bieden een grote verscheidenheid aan menu’s: Savoyaards, Italiaans, gastronomisch, Elzasser, Japans. Op de mooie markten kunt u lekkere picknicks bereiden om te delen aan de oevers van het meer van Annecy. U kunt ook de 3 beste pizzeria’s van de stad ontdekken. Om te weten wat en waar te eten in Annecy, volg de gids.

Rondreizen

Vélonecy à AnnecyU kunt kiezen uit verschillende vervoersmiddelen om de regio Annecy te bereiken. Eenmaal daar aangekomen kunt u met een groot aantal vervoermiddelen het kleine Venetië van de Alpen ontdekken. Om uw auto te parkeren, bieden wij u de lijst met parkings en parkeerplaatsen.

Skiën in de Alpen

Ski à AnnecyDe Savoie en de Haute-Savoie bieden enkele van de mooiste wintersportgebieden van Europa. Met honderden kilometers skibaar terrein en talrijke feestelijke en culturele activiteiten kunt u uw skivakantie boeken voor een unieke vakantie in de Alpen.