Santa’s Hamlet

Op 30 minuten van Annecy is er een magische plek voor jonge kinderen, het is het huis van de Kerstman, de plek waar de oude man met de witte baard woont.

Santa’s Hamlet

Le Hameau du Père Noël

Op 1.200 m² ontdekken de kinderen een wereld versierd met prachtige kerstversieringen. Weten wat de Kerstman elke dag doet is een voorrecht, je bezoekt zijn keuken, zijn kamer, zijn speelgoedmakerij.

Even verderop is het het domein van zijn tweelingbroer, Père Fouettard, die veel aardiger is dan zijn naam doet vermoeden. Dan is het de wereld van één van de Moeders Claus, die een rieten huisje vol vrouwelijkheid ontdekt. Tot slot de laatste van de bende, de Zandman, die met de “totottes” (de bekende naam voor de pop) de zolder heeft klaargemaakt voor de Kerstman.

Dit bezoek is werkelijk magisch, en u kunt eten in de crêperie en een souvenir kopen in de winkel van het gehucht van de Kerstman.

Magische video van Santa’s Hamlet in de Haute-Savoie

Praktische informatie

TOEGANG: 75 rue des Alouettes – Col du Mont Sion – 74350 Saint-Blaise

Om de Mont Sion pas te bereiken. 15 min. tussen Annecy en Genève, richting Cruseilles op de R.N. 201.

Vanuit Genève op de snelweg A41 Nord, afrit 19.

De prijs van de toegang varieert naargelang de periode, men moet ongeveer tien euro rekenen voor de volwassenen en ongeveer vijf euro voor de kinderen.

De officiële website van de Hamlet van de Kerstman

Belangrijk: Santa’s Hamlet zal geopend zijn vanaf 23 oktober 2021. Bij de ingang zal een gezondheidspas vereist zijn voor personen vanaf 12 jaar.