Andere sport- en vrijetijdsactiviteiten rond Annecy

In Annecy en omgeving kun je genieten van een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten. Hier zijn er maar een paar.

Fietsen

Tour du lac en véloAnnecy en het meer zijn een ideaal speelterrein voor fietsliefhebbers. Er zijn tal van fietspaden en -routes in Annecy. Je kunt kiezen uit onze gids: 5 fietsroutes. Als je van de specialiteiten van de Haute-Savoie houdt, kun je : De Kaasroute op de fiets.

Fietsen rond het meer van Annecy is een must-do activiteit tijdens je vakantie, dankzij de beroemde groene route. Een fiets huren is de ideale manier om van deze sport te genieten tijdens je vakantie.

Meer weten: fietsen rond het meer van Annecy

Paardrijden

équitation annecyPaard- of ponyrijden is de perfecte manier om van een geweldige sport te genieten in paardrijgebieden en -clubs van hoge kwaliteit. Er zijn veel clubs in de omgeving van Annecy. Je kunt ook prachtige tochten maken in de Bauges of elders in het departement Haute-Savoie. Vergeet niet om goede schoenen en een lange broek mee te nemen.

Meer informatie: paardrijden

Golf

homme qui fait du golfAnnecy, en de Haute-Savoie in het algemeen, heeft een aantal prachtige golfbanen, waaronder Talloires enEvian. Je kunt ze tijdens je vakantie bespelen.

Hier vind je een overzicht van de bestaande banen en een blik op het beschikbare materiaal.

Meer informatie: golf

Karten

homme faisant du kartingGo-karting is een mechanische sport die leuk en toegankelijk is voor iedereen. Het is een geweldige manier om een kick te krijgen van autorijden, of je nu met familie of vrienden bent. Hier vind je een paar tips voor het besturen van een kart en meer informatie over de kartbanen in de buurt van Annecy. Het enige wat je hoeft te doen is als eerste over de finish komen.

Meer informatie: karten

Skateboarden en skeeleren

Skate au bowl des Marquisats à AnnecySkateboarden en skeeleren zijn twee sporten die gemakkelijk te beoefenen zijn in Annecy, dankzij de aangelegde fietspaden. Ze maken skaten en skeeleren gemakkelijk en veilig. Er zijn ook verschillende skateparken in de agglomeratie van Annecy waar je van deze sport kunt genieten. Hier is een selectie van de beste parken.

Meer weten : skatepark