5 uitzonderlijke locaties voor een huwelijk in Annecy

U wilt uw bruiloft vieren in het kleine Venetië van de Alpen. Het is een prachtige omgeving om prachtige ceremonies te organiseren en met alle gasten een mooie receptie te delen. Vind al onze adviezen: locaties en diensten om te trouwen in Annecy.

In de buurt van Annecy is het moeilijkste om een keuze te maken uit de locaties voor uw toekomstige bruiloft. Om het u gemakkelijker te maken, stellen wij u vijf hoogwaardige locaties voor.

De Auberge la Grange à Jules

La Grange à Jules à ChapeiryDeze herberg in Savoyaardse stijl ligt op het platteland in Chapeiry, op 15 minuten van Annecy. Het etablissement beschikt over twee zalen met 170 en 30 zitplaatsen. De schaduw van de lindebomen en de koelte van de fontein dragen bij tot het comfort van de plaats. Het terras en de grote pergola zijn zeer geschikt voor een mooi huwelijksfeest. Het keukenteam biedt verfijnde en stevige gerechten.

Budget: €€Adres: Auberge La grange à Jules – Lieu dit Le Pelevoz – 74540 Chapeiry

De abdij van Talloires

L'Abbaye de TalloiresDeze oase van rust is een gastronomisch restaurant gelegen in Talloires aan de oevers van het meer van Annecy. Het biedt toegewijde diensten voor recepties met een prachtig uitzicht op het kleine meer van Annecy. De kleur wit geeft de decoratie een grote zuiverheid die perfect is voor een bruiloft. Tussen het restaurant, de Grande Galerie en het terras kunt u de locatie van uw voorkeur kiezen. Het etablissement biedt plaats aan 50 tot 200 gasten en een huwelijksfeest kan parallel aan de receptie of het cocktailfeest worden georganiseerd.

Budget: €€€€Adres: Abbaye de Talloires – Chemin des Moines – 74290 Talloires

Kasteel van Duingt

Château de Duingt mariageDit kasteel markeert de grens tussen het kleine meer en het grote meer van Annecy. Het is een prachtig decor voor uw huwelijksreceptie. In het park kunt u uw cocktailparty organiseren. Het Château de Duingt, dat al lange tijd in dezelfde familie is, heeft onlangs zijn deuren geopend voor het publiek voor culturele evenementen en bruiloften.

U hebt de mogelijkheid om een tijdloos intermezzo te beleven voor de mooiste dag van uw leven.

Budget: €€€Adres: Château de Duingt – 2 route d’Annecy – 74410 Duingt

Een cruise op het meer van Annecy

Croisière lac Annecy mariageDe Compagnie des bateaux de lac d’Annecy biedt verschillende boten die plaats bieden aan 25 tot 300 gasten. Het is de zekerheid van een bevoorrecht moment tijdens het ontdekken van de oevers van het meer, de kastelen, het kristalheldere water. De decoratie, de bloemen en het entertainment zijn zo ontworpen dat het huwelijk op maat gemaakt is naar uw verwachtingen en binnen uw budget.

Erzijn 5 boten beschikbaar, de catering wordt volgens uw wensen bereid en aan tafel geserveerd.

Budget: €€€Adres: Compagnie des bateaux du lac d’Annecy – 2 place aux bois – 74000 Annecy

La Ferme de Gy

Ferme de Gy MariageDeze locatie combineert de aantrekkingskracht van de traditionele Savoyaardse architectuur met hoogwaardige diensten voor de organisatie van een huwelijk. Gelegen aan het einde van het meer van Annecy, in het dorp Giez, kan de boerderij tot 370 gasten ontvangen. Voor een weekend of van 1 tot 4 dagen, in elk seizoen, biedt het etablissement drie overdekte zalen, een tuin en een binnenplaats.

De diensten zijn gepersonaliseerd en u wordt begeleid door een netwerk van gekwalificeerde partners.

Budget €€Adres: Ferme de Gy – 307 route du Thovey -74210 Giez