Koerierscentrum

Het Courier winkelcentrum is een winkelcentrum in het centrum van Annecy, op een steenworp afstand van het stationsgebied. Er zijn veel winkels en diensten.

Winkels

Le centre courrier à AnnecyHet Courier centrum, opgericht in 2001, herbergt grote merken zoals Fnac, Levi’s Store, H&M, Sephora, Aubade, Petit Bateau, Jennyfer, Célio, Zara en Monoprix. Het hele jaar door vinden er talrijke evenementen en activiteiten plaats: programmering. In totaal zijn er 35 winkels te vinden in het grootste winkelcentrum van Annecy. Kinderen, mode, high-tech, cultuur, vrije tijd, schoonheid, gezondheid, huis, decoratie, voeding, alle soorten winkels zijn aanwezig voor jong en oud. Tijdens de maand december wordt een prachtige kerstversiering geïnstalleerd. Dit is een gelegenheid voor de allerkleinsten om de kerstman te ontmoeten en hun cadeaulijstje te posten. Om verder te winkelen, kunt u vervolgens de Rue Carnot opgaan, waar veel bekende winkels te vinden zijn.

Ontdek het Koerierscentrum en vind er informatie over de winkels, maar ook goede deals, aangeboden diensten en alles wat u er kunt vinden: lijst van winkels.

De diensten

  • Automatische geldautomaat
  • Photomaton
  • Babyruimte
  • Ruimte voor informatie
  • Bank met mobiel oplaadpunt

Openingstijden

Maandag tot zaterdag :

  • 8u30 tot 20u45

Adres en informatie

Een receptioniste is beschikbaar van maandag tot zaterdag van 9.30 tot 19.00 uur voor alle informatie. 65, rue Carnot 74000 Annecy Tel : 04 50 46 46 76 Couriercentre website

Foto’s van de Koeriersdienst

Vue extérieur de Courrier

Devanture de Courrier

Intérieur du centre commercial

Intérieur de courrier

Vue de l'intérieur