Niet-geclassificeerde hotels in Annecy

Het ontbreken van sterren voor een hotel betekent niet dat er slechte voorzieningen zijn, maar vaak een goed plan. Ontdek de niet-geclassificeerde etablissementen in Annecy

Groot Annecy

Hotel Les Rochers Blanc

Les Rochers Blancs at Semnoz – credit Les Rochers Blancs

Dit hooggelegen seizoenshotel ligt op de top van de Semnoz in de bergweiden met uitzicht op de Mont Blanc. 15 kamers van twee- tot vierpersoonskamers zijn ingericht in Haute-Savoyard stijl met toilet, douche en Wi-Fi. Het is een uitzonderlijke omgeving om de Alpen te ontdekken tijdens het wandelen of skiën op 250 meter hoogte. Het restaurant is een aanrader voor een eekhoorntjesbroodfondue en een rabarbertaart.Vanaf 84 € per kamer in het seizoen.

Le Central in Annecy

Le Central in Annecy – credit Central

Dit hotel in Annecy is zeer goed gelegen naast de rue Royale, handig om naar het Courier winkelcentrum te gaan of om de oude stad te bezoeken. Het treinstation ligt op 5 minuten lopen. Geen parkeergelegenheid, maar tv en gratis wifi. Het meer ligt op minder dan 500 m.Vanaf €49 per kamer.

Westelijke oever van het meer van Annecy

Résidence Hôtelière Spa les Chataigniers

Les Chataigniers in Saint-Jorioz – credit Les Chataigniers

Gelegen op de hoogten van Saint-Jorioz, beschikt dit etablissement over kamers, appartementen en lodges voor maximaal 10 personen. Een overdekt zwembad dat het hele jaar door verwarmd is, een groot buitenzwembad, een sauna, een hammam, een fitnessruimte en een squashbaan staan ter beschikking van de gasten.Vanaf 92 euro per nacht.

Zie beschikbaarheid

Hotel Le Verger

Le Verger in Sevrier – credit le Verger

Dit kleine familiehotel is ook een camping. De gastheren zorgen voor hun gasten met een bar, een eigen parkeerplaats en tuinen. De nabijheid van alle sportactiviteiten en culturele evenementen in Annecy zorgt voor een geweldige vakantie. Het ligt aan 10 route de la Chapelle in Sevrier enkost vanaf 37 € per nacht.