Ontdek Annecy met de sportpakketten

Annecy, zijn meer en zijn bergen zijn prachtige sportterreinen. Maar waarom zou u zich beperken tot één sport? Met de sportpakketten kunt u 5 zeer verschillende sporten uitproberen voor een interessante prijs.

Het fiets-, wakesurf-, kajak- en vliegpakket

Dit is een pakket dat u herinneringen zal nalaten aan een mooie zomerdag rond het meer van Annecy, het programma omvat vier te volgen sportactiviteiten.

VTC fietstocht

Tour du lac en véloVan Annecy naar Doussard fietst u over de prachtige Voie Verte, een fietspad dat is aangelegd op een oude spoorlijn. Het is minder dan 20 km vlak tot aan het strand in Doussard. Een manier om enthousiast te worden over fietsen rond het meer.

Wakesurfen: de zomerglijder

Wakesurf AnnecyNa de hitte van de fiets kunt u een vervolg geven met 15 minuten wakesurfen onder begeleiding van een instructeur om te surfen op het meer van Annecy. Wakesurfen is een zomerse glijdiscipline.

Kajaktocht

Kayak sur le lac d'AnnecyIn een peddel of een kajak, afhankelijk van uw keuze, ontdekt u de oevers van het meer in alle sereniteit. Een klein uurtje rust op het ritme van het kabbelende turquoise water. Dan is het tijd voor een pauze om te eten, te rusten en te ontspannen.

Paragliding vlucht

Parapente Lac AnnecyDit is het hoogtepunt van de dag, u ontmoet uw instructeurs op de landingsplaats in Doussard. Zij brengen u per shuttle naar het startpunt op de Col de la Forclaz. Dan is het tijd voor een 30 minuten durende paragliding vlucht tussen het meer en de bergen, acrobatiek is mogelijk als je dat wilt. De terugkeer naar Annecy is per fiets via Menthon-Saint-Bernard en Veyrier-du-Lac. Een geweldig programma dat garant staat voor onuitwisbare herinneringen! Dit pakket wordt verkocht voor ongeveer 150 €.

Het pakket duiken, glijden en winter spa

Dit pakket is echt atypisch, het laat u genieten van zeldzame sport- en ontspanningsmomenten midden in de winter in de Savoie Alpen.

Duiken onder het ijs

Plongée sous la glaceU wordt begeleid door een instructeur die het gat in het ijs van een bergmeer maakt. Eenmaal uitgerust met een aangepast wetsuit, ontdekt u de unieke sensaties van het zwemmen onder het ijs: lichten en vissen op het rendez-vous. Een video van uw duik kan worden voorzien.

Airboard sleeën

Luge Airboard Haute-SavoieNa een goede lunch in een Savoyaards restaurant bent u klaar voor een Airboard afdaling vlak voordat de pistes sluiten. Sensaties gegarandeerd!

SPA

Bain nordique AnnecyHet is tijd om te ontspannen in de sauna, het nordic bad en de koude baden. De faciliteiten zijn geprivatiseerd voor uw eigen gebruik. De rust en de schoonheid van de plek zijn ideaal om te genieten van een warm drankje of een lekker biertje. De terugreis naar Annecy is ‘s avonds.

Dit arrangement is beschikbaar voor minder dan 200 €, en ongeveer 150 € voor 2 personen of meer.

Het ontdekkingspakket van het meer van Annecy

Dit is een pakket voor het hele gezin, ideaal om geweldige sportieve sensaties te ontdekken op het zuiverste meer van Europa. Ontdek dit prachtige programma:

Cruise

Croisière Croisière Lac d'AnnecyWat is er aangenamer dan een aangename cruise van Annecy naar Doussard om de geschiedenis van het meer, de fauna, de flora en de mooie havens langs de oevers te ontdekken.

Paragliding vlucht

Parapente au dessus du lac d'AnnecyVanuit Doussard neemt u een pendelbus naar de startplaats op de Col de la Forclaz. Na een briefing door uw gediplomeerde instructeur vertrekt u voor een vlucht van 15 minuten over het meer en de bergen. Een puur moment van plezier, u bent net een vogel!

BBQ-pauze, strand en ligstoelen

Plage de DoussardNa een dynamische ochtend biedt het sportpakket een goed moment om te lunchen, te ontspannen en te zwemmen. Het einde van het meer van Annecy is een bijzonder aangename plek om met het gezin te ontspannen.

Waterskiën

Ski nautique Lac d'AnnecyOm de middag te beginnen kunt u tijdens een waterskiles 15 minuten glijden op het turquoise water van het meer van het kleine Venetië van de Alpen.

Peddelen

Paddle lac d'Annecy

Koeler en rustiger kunt u tijdens een peddeltocht van een uur de fauna van het meer ontdekken: eenden, meerkoeten en rietvelden. De terugweg is per boot vanaf de pier van Doussard, waarbij u de prachtige landerijen aan de westelijke oever van het meer ontdekt.

De waarde van dit arrangement is ongeveer 150 euro en kinderen worden geaccepteerd. Deze activiteiten zijn ook beschikbaar voor bedrijven of groepen vrienden en families. Als u ongelooflijke plekken wilt ontdekken, met de hulp van lokale sporters, zijn er aanbiedingen voor homestays voor een sportieve vakantie.