Abondance: accommodatie in de badplaats Genève

Het kleine bergdorpAbondance ligt aan de kant van de Portes du Soleil. Het ligt op slechts 15 minuten van de Zwitserse grens en op 1,5 uur van Genève ofAnnecy. Maar voordat u kunt profiteren van de vele activiteiten in Abondance, moet u eerst een accommodatie vinden.

Hotels in Abondance

Het dorp Abondance heeft verschillende hotels. Het voordeel van dit type accommodatie is dat u aan het eind van uw verblijf niet hoeft te koken of schoon te maken. Een perfecte formule als u wilt ontspannen en genieten.

Toeristen

les touristes abondance

Les Touristes is een 2-sterrenhotel gelegen in de hoofdplaats Abondance. Dit familiebedrijf zal u verleiden, met name dankzij de nabijheid van de skipistes en de kabelbaan van het resort. Een pendelbus brengt u naar de Portes du Soleil.

Vanaf 83€ per nacht.

Zie beschikbaarheid

Le Ferraillon

ferraillon abondance

Le Ferraillon ligt in Ferraillon-Richebourg, op 3 kilometer van het centrum van het skigebied van Abondance. Het restaurant van het hotel biedt goede culinaire specialiteiten.

Vanaf 121€ per nacht.

Zie beschikbaarheid

Le Mont Jorat

mont jora abondance

Het hotel Le Mont Jorat ligt in de hoofdplaats Abondance. De architectuur en decoratie zullen u doen denken aan de typische Savoyaardse chalets. Het ligt op 550 meter van de kabelbaan Essert.

Vanaf 73€ per nacht.

Zie beschikbaarheid

Verhuur van appartementen

In Abondance vindt u vele appartementen te huur. Van alle capaciteiten, zullen ze u toelaten om een goed verblijf in het skioord door te brengen. U hoeft alleen maar uw bagage neer te zetten voordat u de piste op gaat.

De Slalom

le slalom abondance

De Slalom is een accommodatie voor 8 personen. Het is gelegen in Richebourg en heeft 2 slaapkamers. U kunt genieten van het uitzicht vanuit de flat.

Prijzenbeginnen bij €97 per nacht.

Zie beschikbaarheid

Studio Abondance

studio abondance

Met een oppervlakte van 18 m² is de studio Abondance gelegen aan 86 impasse de l’Éterlou geschikt voor 4 personen. Er is privéparkeergelegenheid beschikbaar en de skiliften liggen op 1,1 kilometer afstand.

Vanaf 49€ per persoon.

Zie beschikbaarheid

T3 voor 4 personen

appartement abondance

Dit 3-kamer appartement van 40 m² met een balkon is gelegen aan 59 chemin de Champs Pantins. Het heeft twee slaapkamers en is geschikt voor 4 personen. Een skilocker is beschikbaar voor huurders. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt tegen een toeslag.

Vanaf 95€ per nacht.

Zie beschikbaarheid

T2 voor 4 personen

appartement t2 abondance

Op 200 impasse de l’Éterlou vindt u een mooi 2-kamer appartement voor 4 personen. Het appartement heeft een slaapkamer, een keuken en een badkamer. De skipistes liggen op 1 kilometer afstand. Er is gratis parkeergelegenheid.

Vanaf 78€ per nacht.

Zie beschikbaarheid

Appartement Abondance

studio abondance 4 personnes

Op 172 chemin de Champs Pantins vindt u deze flat voor 4 personen. De ingang heeft twee stapelbedden en de woonkamer heeft een slaapbank. Er is privéparkeergelegenheid en u kunt ook genieten van het balkon.

Vanaf €59 per nacht.

Zie beschikbaarheid

Studio voor 4 personen

t3 abondance

Op de weg naar Charmy l’Adroit ligt een mooie flat voor 6 personen. Zowel modern als typisch Savoyaards, heeft het 2 slaapkamers en een badkamer. De kabelbaan Essert ligt op slechts 350 meter van het appartement.

Vanaf 124€ per nacht.

Zie beschikbaarheid

Gerenoveerde studio

studio rénové abondance

Deze kleine gerenoveerde studio ligt op 3 chemin des Champs Pantins en heeft een slaapkamer. Handdoeken en beddengoed kunnen worden verstrekt tegen een toeslag. De accommodatie heeft een terras en u kunt gemakkelijk parkeren in de parkeergarage.

Vanaf €70 per nacht.

Zie beschikbaarheid

De mooiste chalets van het resort

We gaan niet tegen onszelf liegen, het is altijd leuk om vakantie te vieren in een groot chalet en de tijd door te brengen zittend bij de open haard. Dit is een droom die uitkomt in Abondance en wij stellen u voor om de mooiste chalets van het skigebied te ontdekken die te huur zijn.

Les 4 Chamois

4 chamois abondance

Het chalet 4 Chamois is gelegen aan de Gays de l’Adroit in Abondance. Het chalet van 300 m² is geschikt voor maximaal 12 personen. Er zijn 5 slaapkamers en 5 badkamers in het chalet.

Prijzenbeginnen bij €1300 per nacht.

Zie beschikbaarheid

Quatre Sam

4 sam abondance

Quatre Sam is een chalet van 120 m² gelegen in Richebourg. 4 slaapkamers en 2 badkamers zijn aanwezig in de accommodatie. Handdoeken en beddengoed kunnen worden verstrekt tegen een toeslag.

Vanaf €1.100 per nacht.

Zie beschikbaarheid

Le Perray Alpine Lodge

le perray abondance

Le Perray Alpine Lodge ligt op 611 chemin du Perray. U kunt genieten van uitzicht op de bergen, evenals 4 slaapkamers en 3 badkamers. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt. Het is geschikt voor maximaal 12 personen.

Vanaf 469€ per nacht.

Zie beschikbaarheid

La Case

la case abondance

Met een oppervlakte van 150 m² is La Case een chalet gelegen aan de chemin de Versaire. U verblijft in een typische Savoyaardse omgeving en biedt plaats aan maximaal acht personen. Een skiruimte is beschikbaar voor de gasten.

Vanaf 147€ per nacht.

Zie beschikbaarheid

Chalet Abondance

chalet abondance

Chalet Abondance ligt op 152 route de la Ferrière. De 200 m² is geschikt voor maximaal 14 personen. Het chalet heeft 6 slaapkamers en een badkamer. Er is gratis parkeergelegenheid.

Vanaf 344€ per nacht.

Zie beschikbaarheid