Imperial Beach

Het strand Impérial ligt tussen het strand van Albigny en dat van Pâquier in Annecy. Dit strand is bewaakt en voorzien van meerdere faciliteiten: duikplanken, glijbaan, peuterbad, bar en twee restaurants.

Veel faciliteiten

Plage de l'Impérial à AnnecyHet Impérial-strand in Annecy is in juli en augustus dagelijks geopend van 10 tot 19 uur en strekt zich uit over enkele honderden meters tussen gras en beton op meer dan 17.000 m². Dit strand staat tijdens de zomerperiode onder toezicht. Faciliteiten voor kinderen: dit strand is perfect geschikt voor de jongsten en de oudsten vanwege het peuterbad, de glijbanen en de vele spelletjes en activiteiten: pingpong, beachvolleybal, badminton, petanque, zwemlessen, miniclub.

Een privéstrand van 600 m² fijn zand met tafel, parasol en ligstoel is te huur. Een reuzenglijbaan zal zowel kinderen als volwassenen plezieren.

Annecy-ville.fr’s plus

Vanaf de zomer van 2022 is dit strand, dat vroeger betalend was, gratis geworden. Het staat echter nog steeds onder toezicht en vele voorzieningen zijn beschikbaar voor het publiek. Het gebied is ook een geweldige plek om een verjaardagsfeestje te organiseren.

Adres en contact

Plage de l’Impérial30 avenue d’Albigny 74000 Annecy Open van 10 tot 19 uurTel: 04 50 19 19 73Prijs: gratis.