Gemeentelijk strand van Menthon-Saint-Bernard

Het gemeentestrand van Menthon-Saint-Bernard is een betalend strand in juli en augustus. Het ligt op ongeveer honderd meter van de rand van het meer van Annecy.

Gratis of betalend strand afhankelijk van het seizoen

Het strand is elke dag van het jaar gratis toegankelijk en in juli en augustus van 10 tot 18 uur betalend. Het strekt zich uit over ongeveer 200 meter langs de rechteroever van het meer van Annecy. Er zijn meerdere badmeesters aanwezig.

Gratis faciliteiten en parkeren

Plage municipale de Menthon-Saint-BernardHet strand van Menthon-Saint-Bernard, tussen beton en gras, heeft een duikplank, een pierenbad en verschillende pontons. Het is zeer goed uitgerust met toiletten en douches. Het strand beschikt ook over gratis parkeergelegenheid, een snackbar en sportvelden. De zeilschool biedt watersportactiviteiten aan zoals kajakken, catamaran, peddelen en optimist.

Links van het strand loopt een mooie promenade langs de haven naar het Palace de Menthon. Dit hotel biedt bekende restaurants.

Tarieven

Gratis voor kinderen tot 4 jaar en vanaf 17.45 uur (zonder toezicht). Entree volwassenen: 2,60 €, entree kinderen 1,20 €. 10-entree kaart voor volwassenen: 22,50 €, 10-entree kaart voor kinderen: 10 €.

Adres en contact

Plage municipale de Menthon-Saint-BernardRoute de la plage 74290 Menthon-Saint-Bernard Tel : 04.50.60.12.88 Fax : 04.50.60.07.60Meer informatie : Menthon-Saint-Bernard