Strand van Talloires

Dit prachtige strand heeft een groot zonnig grasveld en een schaduwrijk gedeelte met banken. Het watersportcentrum, dat geïntegreerd is in het strand, biedt peddelen en kajakken aan.

De voorzieningen

Plage de Talloires Lac d'AnnecyHet strand van Talloires ligt aan het einde van het meer van Annecy, aan de oostkant (ongeveer 15 km). Het strand is ongeveer 250 meter lang en 200 meter breed. Het ligt in het centrum van het dorp. Het is uitgerust met een pierenbad, een glijbaan, een duikplank en douches, toiletten en cabines.

Er zijn ook twee gratis parkeerplaatsen, kinderspelen, een café-restaurant-grill en een ijssalon. Drijvende pontons maken het mogelijk om in het meer te springen en te duiken.

Het strand is betalend en wordt bewaakt door badmeesters van 20 juni tot 30 augustus. Er is ook een zwemschool voor lessen.

Sportieve activiteiten

Plage de Talloires Lac d'Annecy équipementNaast het nemen van een duik in het heldere water van het meer van Annecy, kunt u ook gebruik maken van de strandfaciliteiten voor de volgende activiteiten: strandvolleybal, tafeltennis, duikplank, kinderbad en peuterbad, zwemlessen.

Het watersportcentrum is geïntegreerd in de omtrek van het strand.

Prijzen en openingstijden

Het strand is nu gratis. Het wordt nog steeds bewaakt door strandwachten. Openingstijden van het strand van Talloires :

  • Open van 20 juni tot 30 augustus 2020.
  • Betaald en bewaakt strand van 10 tot 19 uur.

Adres

Het strand ligt in het centrum van het dorp: Plage de Talloires-Montmin, 74 290 Talloires-Montmin,Tel: 04.50.32.26.60

Plage de Talloires
Strand van Talloires
Meer informatie op: ville de Talloires