Uw onafhankelijke media!

Annecy-Ville.fr voorziet alle liefhebbers van Annecy en zijn regio van kwalitatieve toeristische informatie en nieuws over het leven van de inwoners van Annecy. We stellen lokale bedrijven ook in staat om hun zichtbaarheid op het internet te vergroten.

Een gepassioneerde aanpak om een unieke omgeving in Frankrijk te promoten

Wij bieden u goede deals voor een geweldige vakantie in Annecy en Le Mag informeert u over nieuwe trends en lokaal nieuws.

Een compleet toeristisch portaal om Annecy te ontdekken

Of u nu een sportliefhebber, een geschiedenisliefhebber of gewoon een liefhebber van luieren bent, onze stad biedt een groot aantal activiteiten. Het moeilijkste is om een keuze te maken. Ons portaal zal u begeleiden om de mooiste stranden van het meer, de markten, de oude stad en de dorpen rond Annecy te ontdekken. U kiest de grote shows die u niet mag missen: Lake Festival, Afdaling van de Alpen, Alpine Christmas, Animated Film Festival…

Het meer en de bergen van Annecy zijn een prachtig speelterrein voor sport, wij helpen u kiezen uit meer dan 30 disciplines. Een complete gids van de skigebieden is ook beschikbaar.

De Mag: al het nieuws uit Annecy

De rubriek Le Mag behandelt het lokale nieuws: sportieve, culturele en artistieke evenementen, met de belangrijkste activiteiten die in Annecy plaatsvinden, maar ook belangrijke informatie over het leven in Annecy. We ontcijferen ook de onderwerpen die op volledig onafhankelijke wijze worden besproken.

Een lokale speler naast lokale bedrijven

Ons kleine, dynamische bedrijf zet zich in om het economische leven van Annecy te ondersteunen.

Een lokaal bedrijf

In de eerste plaats hebben wij ervoor gekozen om in Annecy te wonen en te werken. Wij zijn gevestigd in Cran-Gevrier, met 3 voltijdse werknemers om deze website, die sinds 2008 bestaat, te bewerken. De beste beloning voor deze aanzienlijke investering: onze 103.000 bezoekers in oktober 2020.

Een commercieel aanbod om de zichtbaarheid van de economische spelers van Annecy te vergroten

Ons doel is een nieuw cliënteel kennis te laten maken met de producten en diensten van lokale bedrijven, door de lokale productie en consumptie te promoten. Onze commercieel adviseur werkt nauw samen met de winkeliers door een prijsaanbod voor te stellen dat is aangepast aan de context van de gezondheidscrisis. Ons engagement is ook een antwoord op de macht van de supermarkten en de online retailgiganten. Ons aanbod, dat geen lokaal equivalent heeft, doet wat de instellingen niet doen: reactievermogen, partnerschap en aanbod op maat. De site is volledig onafhankelijk van de instellingen: stadhuis, departement, toeristische diensten.

De stad Annecy is ons DNA, het is ook onze naam. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Geniet van uw bezoek, HetAnnecy-Ville.frteam