Waarom het Annecy stadsportaal?

Dit toeristische portaal is aanwezig op het web met als doel u Annecy te helpen ontdekken en u te informeren over de omgeving van Annecy.

U zult uw verblijf in Annecy kunnen voorbereiden, door uw bezienswaardigheden te kiezen, uw accommodatie te reserveren, evenals uw reis en uw vervoersmiddelen als u er eenmaal bent.

Presentatie, geschiedenis en foto’s van de belangrijkste steden, monumenten en toeristische plaatsen in de regio Annecy op de pagina’s van de site, waardoor u vooraf uw vakantie kunt voorbereiden om uw verblijf te organiseren.

De rubriek Mag is gereserveerd voor nieuws: sportieve, culturele of artistieke evenementen, we proberen u de belangrijkste activiteiten die plaatsvinden in Annecy te presenteren, evenals belangrijke informatie over het leven in Annecy. En voor één keer heeft u niet het excuus dat u 3 dagen na de datum van het evenement niet op de hoogte bent!

Wij bestrijken ook alle gemeenten van het bekken van Annecy die deel uitmaken van de regio Groot Annecy.

Een complete gids met alle zomer- en wintersporten die u kunt beoefenen is ook aanwezig.

Als u zo genoten heeft van Annecy en u wilt verhuizen, vindt u gidsen over de prijzen van onroerend goed, instellingen voor hoger onderwijs, hulp bij het vinden van een baan en alles wat te maken heeft met administratieve procedures.

Veel plezier met uw bezoek, het team vanAnnecy-Ville.fr