Webcam Annecy

Om de prachtige landschappen van Annecy en zijn meer te ontdekken, zijn er verschillende webcams die u live beelden bieden van het Kleine Venetië van de Alpen. Het is ook een manier om het weer live te zien.

De beelden van deze webcams zijn beschikbaar op de websites van toeristenbureaus, de departementsraad van de Haute-Savoie, skistations, hotels en bedrijven.

Webcam van het Impérial Palace : Uitzicht op het meer

Webcams op de stad Annecy

U zult live de emblematische plaatsen van Annecy ontdekken:

Webcam op de Pâquier in Annecy

Webcams aan de oevers van het meer van Annecy

Om de prachtige landschappen van het meer te kunnen bewonderen, als u niet naar Annecy komt, zijn hier de mooiste webcams van het meer van Annecy. U zult de natuurlijke landschappen waarderen die het decor vormen dat het meer omringt:

Webcams van het skioord Semnoz

De favoriete berg van Annecy stijgt tot een hoogte van meer dan 1700 m, dus de weersomstandigheden kunnen snel veranderen, vooral bij mist of sneeuwval. Deze webcams van het station zijn zeer nuttig, ze stellen u in staathet weer te begrijpen voordat u komt skiën of wandelen. Ze geven allemaal beelden die genomen zijn op de top van de Semnoz:

Webcams van de massieven bij Annecy

Met deze webcams in de bergen rond Annecy kunt u uw wandelingen en skitochten voorbereiden in functie van de weersomstandigheden:

  • Een webcam van het Plateau des Glières, een hoge plaats van het Verzet. Deze camera wordt aangeboden door het departement en geeft een breed beeld van het plateau, inclusief het Monument voor de doden gewijd aan de verzetsstrijders.
  • Een panoramische webcam van La Sambuy waarmee u het landschap van Annecy tot de Mont Blanc kunt zien.

Praktisch: u kunt ook het weerbericht in Annecy raadplegen om uw sport- en vrijetijdsactiviteiten te plannen.