Auditorium: Voorstellingszaal en bioscoop

DeSeynodzaal is een theater- en bioscoopzaal met 400 plaatsen. Het heeft ook een groot podium, waardoor het zich kan aanpassen aan alle mogelijke vormen van entertainment. Het auditorium ligt in het centrum van Seynod en is geïntegreerd in het stadhuis. Het is toegankelijk voor een zeer groot publiek.

Presentatie van het auditorium van Seynod

Het auditorium van Seynod is uitgerust met uitzonderlijke akoestische kwaliteiten en even uitstekende materialen, geluid en licht. Het is geschikt voor theater- en muziekvoorstellingen van nationale en internationale kwaliteit.

Het auditorium kan ook worden omgevormd tot een echte uitzendzaal voor films, documentaires of zelfs sportevenementen zoals het wereldkampioenschap voetbal of rugby. Het heeft een prachtig scherm van 10 × 5 meter en is uitgerust met de modernste technologie, Dolby Digital geluid met actieve bi-amplified geluidsverspreiding, waardig aan de meest efficiënte multiplexen. De jonge leerlingen van de Artys-dansschool in Annecy presenteren elk jaar in juni hun show.

En als u meer wilt weten over deze zeer bijzondere culturele locatie, zal het administratieve en technische personeel van het Auditorium de Seynod met plezier uw nieuwsgierigheid bevredigen. Na de gezondheidscrisis is het programma ingekrompen, met minder uitzendingen, maar meer productie van culturele voorstellingen. De bioscoop opent zijn deuren opnieuw op 1 juni 2021 en op 9 juni 2021 voor live voorstellingen.

Faciliteiten in de buurt

  • Gratis parkeren
  • Talrijke winkels
  • Place Saint Jean
  • Stadhuis
  • Bibliotheek en mediatheek

Adres en openingsuren

De receptie en de kassa zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur en op de voorstellingsavonden een half uur voor de voorstelling.

Auditorium de Seynodplace Hôtel de Ville 74603 Seynod Tel : 04.50.52.16.46 Vind alle informatie over het programma.

Foto van het auditorium

Auditorium de Seynod